ToppikKalende plekken verdwijnen

Toppik Hair is een praktische oplossing om uw kalende hoofddelen te camoufleren. Toppik Hair bestaat uit caroteen-proteïnevezels en is te verkrijgen in negen verschillende kleuren. Omdat deze vezels dezelfde organische structuur hebben als gewoon haar zorgen ze voor een compleet natuurlijke uitstraling. Toppik Hair blijft dag en nacht en door weer en wind zitten. De vezels zijn geladen met statische elektriciteit, zodat ze altijd aan de haren blijven kleven.

Toppik Coverspray maakt dat het geheel nog beter in model blijft zitten. U verwijdert de Toppik vezels gemakkelijk door uw haar met shampoo te wassen. Toppik zit in een handige verpakking.

Zo gezegd, zo gedaan

Verdeel wat van de vezels over uw dunne haar en spuit een aantal malen met de Toppik Coverspray over uw haar om het langdurig in model te houden. Binnen een halve minuut ervaart u de illusie van een vollere haardos. Zelfs van een paar centimeter afstand zal niemand opvallen dat de vezels géén echte haren zijn! TOPPIK maakt meer van uw haar. Wanneer u uw dunne haar combineert met Toppik Hair, lijkt het alsof uw haar voller wordt. Het is fantastisch voor mannen en voor vrouwen. Gebruik Makkelijker kan het niet! Na het wassen en drogen, de speciale flacon even uitstrooien (schudden) boven de doorschijnende plekken, met uw hand op het behandelde gebied kloppen of niet te diep borstelen en uw haar in model brengen, dan de speciaal ontwikkelde fixatie en klaar is kees.


Succes gegarandeerd

Toppik blijft de gehele dag perfect zitten, geeft niet af, schilfert en irriteert niet en is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Bovendien is Toppik makkelijk te verwijderen door uw haar te wassen met een willekeurige shampoo, in 9 kleuren verkrijgbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Ervaar nu het plezier van optische haarverdikking.

Bent u niet tevreden met Toppik, aarzel dan niet om binnen 30 dagen contact met ons op te nemen. U krijgt dan onmiddellijk en zonder vragen uw geld terug (exclusief verzend- en administratiekosten).