Salon Locus

Dames en Heren kapper

Wij zijn een allround Dames & Heren kapper met een professioneel ingerichte salon aan huis. Voor alle gangbare haarbehandeling kunt u bij ons terecht. Maar ik ben de specialist in verven, krullen en permanent. Van het ouderwetse watergolven, trendy kleuringen en knippen volgens de Curlsys-methode. Dus ben je op zoek naar een nieuwe kleur of krullen dan moet je bij kapsalon Zoetermeer zijn. Ik werk met de laatste technieken, volgens de laatste haartrends tegen een prijs die u zal verrassen! Speciaal voor degene die gaan trouwen: Kapsalon Locus verzorgt op aanvraag bruidskapsels inclusief visagie. Vooraf wordt er een proefkapsel gemaakt, zodat u precies weet hoe u er uit ziet op de "grote dag". Indien gewenst, ben ik op de grote dag aanwezig om te zorgen dat het kapsel er de hele dag ondanks regen of wind, in topvorm is en blijft.


Ook heren zijn van harte welkom. Strak en verzorgd haar geeft je als man wat extra's. Of het nu gaat om bijknippen, in model knippen, scheren of een totaal ander kapsel. Voor een goedgeknipte herencoupe kan je altijd terecht bij onze kapperzaak in Zoetermeer. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

kapsalon

Salon Locus

Kapper Specials

verjongingskuur voor haar

NHE Treatment

vanaf € 49,-

haarhersteller

Haarhersteller

€ 17,75

Oplossing voor dunner haar

Toppik

vanaf € 29,50

Over mij

haarstylist

Monique Wentzel

Haarstylist/Eigenaar

Quick Info

Met de Toppik proteïnevezels verdwijnen kalende plekken onmiddellijk! Binnen een halve minuut zorgt Toppik ervoor dat duizenden kleine haarvezels met uw haar worden verweven. U voelt zich goed en zelfverzekerd!. Het is ook nog eens gemakkelijk in het gebruik.Met de Toppik proteïnevezels verdwijnen kalende plekken onmiddellijk! Binnen een halve minuut zorgt Toppik ervoor dat duizenden kleine haarvezels met uw haar worden verweven.

Speciaal voor degene die gaan trouwen: Salon Locus verzorgt op aanvraag bruidskapsels inclusief visagie. Vooraf wordt er een proefkapsel gemaakt, zodat u precies weet hoe u er uit ziet op de "grote dag". Indien gewenst, is onze kapster op de grote dag aanwezig om te zorgen dat het kapsel er de hele dag ondanks regen of wind, in topvorm is en blijft. Bekijk op onze gallery enkele voorbeelden.

Kapper

Na enkele maanden van afwezigheid, ga ik voorzichtig weer wat kappersbehandelingen oppakken.Vanaf heden zal ik een aantal uren per week gaan starten. Voor een behandeling kunt u bellen of een berichtje sturen naar 06 12994749 of 079-3160049. Bij geen gehoor, wordt u uiteraard zo snel mogelijk teruggebeld of krijgt u een bericht. Het is niet meer mogelijk om online te reserveren.

De ontwikkelingen waarbij inkoopprijzen van grondstoffen en energie sterk zijn verandert, heeft behoorlijk stijgende kosten veroorzaakt. Hierdoor is ook Salon Locus genoodzaakt een prijsverhoging door te voeren, wij vertrouwen hierbij op uw begrip.

 • Maandag:
  gesloten
 • Dinsdag:
  09.00 - 17.00 uur
 • Woensdag:
  09.00 - 17.00 uur
 • Donderdag:
  09.00 - 17.00 uur
 • Vrijdag:
  Gesloten
 • Zaterdag:
  Gesloten