Curlsys-methode

Wij werken met de Curlsys techniek, Salon Locus heeft alle trainingen met goed resultaat afgerond. Maar wat is deze Curlsys methode nu? Wij krijgen veel vragen over deze techniek. Op deze pagina vertellen wij alles over deze techniek. Vanwege de tijdsduur is afspraak voor een Curlsys behandeling alleen telefonisch of in de salon te maken.

curlsys

Curlsys methode

Curlsys is een nieuwe kniptechniek, die wij sinds kort ook bij ons in de salon gebruiken. Deze techniek wijkt af van het klassieke knippen, waarbij het haar recht wordt afgeknipt. In tegenstelling tot het klassieke knippen, wordt het haar bij deze techniek in bundels geknipt. Hierdoor zal het resultaat dan ook verschillen van een normale knipbeurt. Door middel van deze kniptechniek wordt er meer textuur in het haar geknipt en worden de krullen beter gedefinieerd. Een ander voordeel van deze techniek is dat het haar minder zal pluizen en meer zal glanzen.

curlsys

Geschikt voor kort haar?

Deze techniek is over het algemeen voor mensen die van zichtzelf slag hebben of krullen hebben. Met behulp van deze techniek kunnen de krullen dan beter gedefinieerd worden.

curlsys

Hoe vaak moet je het bijhouden?

Wij raden aan om de curlsys methode af te wisselen met een reguliere knipbeurt. Zo houd je je model en de krullen in balans. Voor vele klanten is 1 x curlsys en twee keer gewoon knippen een goede verhouding en voor andere is om en om een betere oplossing. Uiteraard geven wij u graag advies voor uw type krul en conditie.

curlsys

Hoe lang duurt de behandeling?

Afhankelijk van de hoeveelheid haar, duurt de curlsys behandeling ongeveer anderhalf uur. Voor de eerste behandelingen boeken we dan ook 90 minuten in. Mocht blijken dat er voor jouw meer tijd genomen moet worden dan zullen we de afspraak verruimen.

curlsys

Welke verzorgings en stylingsproducten?

Tevens worden de verzorgings- en stylingsproducten op de krul afgestemd. Want ook bij de stylingsproducten geldt; de ene krul is de andere niet! In onze salon werken wij met de producten van Lakmé. Maar mocht je bij ons een knipafspraak maken en graag je eigen producten meenemen dan is dat uiteraard mogelijk.

curlsys

Wat zijn de voordelen van Curlsys?

  • Creëert sterke of zachte krullen met structuur
  • Verdubbelt het volume zonder ‘slicen’
  • Behoudt de natuurlijke kwaliteit van het haar
  • Onzichtbare natuurlijke krullen komen weer te voorschijn
  • Versterkt de veerkracht en vitaliteit
  • Openvallende kruinen zullen beter vallen