Onze kapper salon

kapperzaak

Onze kapsalon in Zoetermeer

Salon Locus is de professionele dames en heren kapper in Zoetermeer voor een eerlijke prijs. Dit bewijzen wij al meer dan 10 jaar. Onze kapsalon is modern,fris ingericht. Wij laten in een rustige en prettige omgeving elke klant zich koning voelen. U staat centraal, wij doen alles voor het perfecte kapsel. Uiteraard ontbreekt hierbij een kopje koffie of thee niet en is er altijd de gelegenheid om rustig op adem te komen en te relaxen. Wij staan voor kwaliteit en gezelligheid.

kapperzaak

Professionele kapper

Onze kappers zijn specialisten met jarenlange ervaring. Zij weten jouw wens om te zetten naar een fantastisch kapsel en geven gratis advies. Je kan dan ook terecht voor elke haarbehandeling, met of zonder afspraak. Wij zijn aangesloten bij de ANKO, onze medewerkers worden voortdurend getraind om bij te blijven met de laatste technieken en trends. Naast een professionele haarbehandeling, bieden wij gratis advies over de kleurstelling, lengte en verzorging. Vooraf krijgt u altijd een vaste prijsopgave. Tevens verzorgen wij u bruidkapsel op de grote dag.

kapperszaak

Goed bereikbaar

Je vindt onze kapper Zoetermeer - Driemanspolder, Bijdorplaan 51. nabij het stadshart en de dorpstraat. Onze kapsalon is zowel met de auto als openbaar vervoer goed bereikbaar en beschikt over gratis parkeergelegenheid. Wij zijn op Dinsdagavond open.

Volg ons op: Instagram, Facebook en/of Pinterest

Quick Info

Met de Toppik proteïnevezels verdwijnen kalende plekken onmiddellijk! Binnen een halve minuut zorgt Toppik ervoor dat duizenden kleine haarvezels met uw haar worden verweven. U voelt zich goed en zelfverzekerd!. Het is ook nog eens gemakkelijk in het gebruik.Met de Toppik proteïnevezels verdwijnen kalende plekken onmiddellijk! Binnen een halve minuut zorgt Toppik ervoor dat duizenden kleine haarvezels met uw haar worden verweven.

Speciaal voor degene die gaan trouwen: Salon Locus verzorgt op aanvraag bruidskapsels inclusief visagie. Vooraf wordt er een proefkapsel gemaakt, zodat u precies weet hoe u er uit ziet op de "grote dag". Indien gewenst, is onze kapster op de grote dag aanwezig om te zorgen dat het kapsel er de hele dag ondanks regen of wind, in topvorm is en blijft. Bekijk op onze gallery enkele voorbeelden.

Kapper

 • Maandag:
  Gesloten
 • Dinsdag:
  09.00 - 21.00 uur
 • Woensdag:
  09.00 - 17.00 uur
 • Donderdag & Vrijdag:
  09.00 - 17.00 uur
 • Zaterdag:
  Gesloten